Osttårta - Brie, Saint Agur & La Tur

Osttårta - Brie, Saint Agur & La Tur

Osttårta med Brie Chateaux de France i botten, en Saint Agur ovanpå det och La Tur Alta Langa högst upp. Perfekt till bröllop och fest!

 

Brie Chateaux de France

Vanlig fransk brie men av ovanligt god kvalitet. Inte alls smaklös och med en förmåga att ”stå sig” ganska väl. Bra till din buffé med mera. Tänk på att ta ut osten någon timme innan servering för bästa smakegenskaper. 

Ingredienser: KOMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier, vegetabiliskt koaguleringsmedel

 

Saint Agur

En medelkraftig fransk grönmögelost. Om denna sägs, att om Roquefort är Frankrikes ostkung, så är Saint Agur dess drottning! Den är ovanligt krämig för att tillhöra de franska grönmögelostarna. Tillverkas på pastöriserad komjölk från byn Beauzac i det bergiga området Auvergne i centrala Frankrike.

Ingredienser: KOMJÖLK, löpe, salt, grönmögelkultur, mjölksyrabakterier

 

La Tur Alta Langa

En härligt krämig och len ost att köra på ditt nybakade lantbröd! Här har vi en superfin liten lågpastöriserad blandost på lika delar ko, get och fårmjölk med ett tunt vitmögelskal. Kommer från Alta Langa i Piemonte.

Ingredienser: KOMJÖLK, FÅRMJÖLK, GETMJÖLK, löpe, salt

    1 090,00 krPris