Osttårta - Tryffelbrie, Montagnolo & La Tur
Osttårta med rejäl Montagnolo Affiné i botten, en Tryffelbrie ovanpå det och La Tur Alta Langa högst upp. Perfekt till bröllop och fest!
Tryffelbrie
Pastöriserad härlig brie med ett mellanlager av tryffel.
Ingredienser: Pastöriserad komjölk, salt, löpe, mjölksyrabakterier, kalciumklorid, tryffel (2,3%), tryffelarom
Montagnolo Affiné (Laktosfri)
Utsedd till VÄRLDENS BÄSTA OST 2013 på World Cheese Awards i England! Härlig grönmögelost med vitmögelskorpa, medelkraftig och ganska fast i konsistensen.
Kommer från Bayern i Tyskland. LAKTOSFRIIngredienser: KOMJÖLK, GRÄDDE, salt, ystenzym (vegetabiliskt), mjölksyrabakterier, mögelkultur
La Tur Alta Langa
En härligt krämig och len ost att köra på ditt nybakade lantbröd! Här har vi en superfin liten lågpastöriserad blandost på lika delar ko, get och fårmjölk med ett tunt vitmögelskal. Kommer från Alta Langa i Piemonte.
Ingredienser: KOMJÖLK, FÅRMJÖLK, GETMJÖLK, löpe, salt