Osttårta - Tryffelbrie, Montagnolo & La Tur

Osttårta - Tryffelbrie, Montagnolo & La Tur

Osttårta med rejäl Montagnolo Affiné i botten, en Tryffelbrie ovanpå det och La Tur Alta Langa högst upp. Perfekt till bröllop och fest!

 

Tryffelbrie

Pastöriserad härlig brie med ett mellanlager av tryffel.

Ingredienser: Pastöriserad komjölk, salt, löpe, mjölksyrabakterier, kalciumklorid, tryffel (2,3%), tryffelarom

 

Montagnolo Affiné (Laktosfri)

Utsedd till VÄRLDENS BÄSTA OST 2013 på World Cheese Awards i England! Härlig grönmögelost med vitmögelskorpa, medelkraftig och ganska fast i konsistensen.
Kommer från Bayern i Tyskland. LAKTOSFRI

Ingredienser: KOMJÖLK, GRÄDDE, salt, ystenzym (vegetabiliskt), mjölksyrabakterier, mögelkultur

 

La Tur Alta Langa

En härligt krämig och len ost att köra på ditt nybakade lantbröd! Här har vi en superfin liten lågpastöriserad blandost på lika delar ko, get och fårmjölk med ett tunt vitmögelskal. Kommer från Alta Langa i Piemonte.

Ingredienser: KOMJÖLK, FÅRMJÖLK, GETMJÖLK, löpe, salt

    1 170,00 krPris